Ebru Öcal’ın Ölümü: Acı Bir Ayrılık Hikayesi

Eski sevgilisi katletti

Ebru Öcal, Eski Sevgilisi Tarafından Bıçaklanarak Hayatını Kaybetti

Aydın’ın Efeler ilçesinde yaşayan evli ve 2 çocuk annesi Ebru Öcal, iddiaya göre eski sevgilisi Cihan Kaman ile birlikte olup evinden ayrıldıktan sonra şiddet gördü. Öcal, yaşadığı şiddet sonrasında tekrar eşi Serkan Öcal ile bir araya gelip barışmış, ardından yeni bir eve taşınmıştı.

Ancak Cihan Kaman, Ebru Öcal’ın yeni adresini öğrenerek, eşi evde yokken yanına gelmiş ve aralarında bir tartışma çıkmıştı. Tartışma sırasında Kaman, Öcal’ı üç bıçak darbesiyle yaralayıp kaçmıştı. Komşuların yardımıyla olayı öğrenen Ebru Öcal, yardım çağrısı yapmış ancak sağlık ekipleri geldiğinde Öcal’ın yaşamını yitirdiği belirlenmişti. Öcal’ın cansız bedeni hastane morguna kaldırılmıştı.

Polis ekipleri, Cihan Kaman’ın olayın ardından Köşk ilçesinde olduğunu tespit etmişti. Araştırmalar sürerken, vatandaşlar Ketenyeri Mahallesi’nde başından vurulmuş ağır yaralı biri olduğunu bildirmişlerdi. Olay yerine giden polis ekipleri, bu kişinin Cihan Kaman olduğunu belirlemiş ve hastaneye kaldırılmıştı. Ancak tüm müdahalelere rağmen Kaman, hayatını kaybetmişti.