Emirsultan Mezarlığı Yakınlarında Silahlı Saldırı: İki Kardeş Yaralandı, Şüpheli Yakalandı

Sakarya'da eski sevgili dehşeti! Otomobile kurşun yağdırdı

Adapazarı ilçesi Tekeler Mahallesi’nde bulunan Emirsultan Mezarlığı mevkiinde dün gece yaşanan olayda, E.E. (25) adlı bir kişi, eski kız arkadaşı olan Gözde İ. (26) ve ağabeyi Alperen İ. (28) ile birlikte bulundukları otomobile silahla saldırdı. 41 NS 615 plakalı araca isabet eden 9 kurşun sonucunda Gözde İ. ve ağabeyi Alperen İ. çeşitli yerlerinden yaralandı. Aracın arka koltuğunda oturan Alperen İ.’nin eşi ise yara almadan kurtuldu.

Yaralı şekilde olan Alperen İ., otomobili Yeniket Devlet Hastanesi acil servisine götürerek yardım istedi. Hastanede tedavi altına alınan kardeşlerin yanı sıra polis ekipleri, saldırgan E.E.’yi yakalamak için çalışmalara başladı. Şüpheli, olayda kullandığı silahla birlikte Karasu ilçesinde yakalandı. Yaralı olan ağabey ve kardeşin tedavi süreci devam ediyor.

Öte yandan, olayla ilgili olarak yeni bir detay ortaya çıktı. İki tarafın mezarlık yakınında randevulaştıkları ve yaşanan tartışmanın ardından E.E.’nin olay yerinden ayrılırken otomobile ateş açtığı öğrenildi. Şu anda E.E. emniyetteki işlemleri devam etmektedir.