Engin Polat ve Sanıklar Duruşmaya SEGBİS İle Katıldı

Tutukluluğun devamı istendi... Dün siyah bugün beyaz takım giydiler

Engin Polat ve 3 Sanık Duruşmaya SEGBİS İle Katıldı

Anadolu 2’nci Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada, Engin Polat ve 2 sanık SEGBİS aracılığıyla cezaevinden katıldı. Tutuklu Ahmet Gün ile tutuksuz Dilan Polat, Sıla Doğu ve Can Doğu da duruşma salonunda hazır bulundu.

Önceki gün siyah takım giyen Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu, bu sefer beyaz kıyafet tercih etti. Beyaz tulum ve parlak simli ayakkabı giyen Dilan Polat, beyaz çanta takarak saçlarını açık bıraktı. Sıla Doğu ise beyaz pantolon, bluz ve spor ayakkabıyla duruşmaya katıldı.

Davanın ikinci gününde tüm sanıklar savunmalarını tamamladı. Suçlamaları reddeden sanıklar duruşma salonunda bulunan SEGBİS kamerası aracılığıyla cezaevindeki yakınlarına kalp işareti yaparak el salladılar. Cumhuriyet Savcısı, sanıkların mal varlıkları hakkında alınan tedbirin kaldırılmasını talep etmedi. Sadece emekli maaşlarındaki kısıtlamanın kaldırılmasını isteyen Savcı, yurtdışına çıkış yasağının devamına karar verilmesini talep etti.

Mahkeme hâkimi, Engin Polat ve diğer sanıkların tutukluluğunun devamına karar verdi. Duruşma, karar için bugüne ertelendi.