Esenler’de Röntgenci Şüphelisi Ev Sahibini Korku Dolu Anlar Yaşattı

Esenler'de çığlığı duyunca kaçtı! İsyan etti: Hırsızlık değil röntgencilik

Esenler ilçesinde yaşanan bir olayda, 35 yaşındaki Saniye Görgülü’nün evine yaklaşan bir kişiyle karşılaşması üzerine korku dolu anlar yaşandı. Görgülü, perdesini açmaya çalışan kişiyle karşılaşınca çığlık attı. Çığlığı duyan şüpheli hızla uzaklaştı. Güvenlik kameralarıyla şüphelinin kimliğini belirlemeye çalışan Görgülü, ikinci bir şokla karşılaştı. Genç kadın, aynı kişinin gece saatlerinde de evini gözetlediğini fark etti. Görgülü ve eşi şüpheliyi yakalamak için peşinden koştular ancak başarılı olamadılar. Görgülü, yaşadıklarını anlatırken, “Bu hırsızlık değil tamamen röntgencilik. Bu kişi doğrudan bizi gözetliyordu” dedi. Şüphelinin evin önündeki güvenlik kameralarına yansıdığı tespit edildi.

Olayın detaylarını aktaran Saniye Görgülü, “Sabah ezanıyla uyandım ve niyetim eşimi işe göndermekti. Koltukta uzanıyordum ve cam açıktı çünkü hava çok sıcaktı. Camın önünde sineklik olduğu için rüzgarın onu açtığını düşündüm. Telefonumla haber okurken birdenbir el gördüm ve şoke oldum. Perdem açılmıştı. Durumu fark edince çığlık attım, eşim de hemen koşarak geldi. Hemen güvenlik kameralarını izledik. Kayıtlarda yaşanan olayı gördük. Mahalledeki bir komşumuz, aynı kişiyi gece gördüğünü söyledi ve ben de gece kayıtlarını inceledim. Ayakkabıları ve diğer belirtiler aynıydı. Bu kişiyi tanımıyorum ve kim olduğunu bilmiyorum. İki gün sonra emniyete gitmek için yola çıktığımızda, sadece 200 metre ileride bu kişiyle tekrar karşılaştık. Onu yakalamak için peşinden koştuk, ama kaçtı. Gerçekten ürkütücü bir durumdu. Bu gece ilk defa camımızı kapattık çünkü tedirgin olduk. Çünkü burada yaşadığımız ilk olay bu” şeklinde konuştu.

Saniye Görgülü, “Bu kişi camı açarken çığlık atışım sırasında elinde telefonla konuşuyormuş gibi göstermeye çalıştı. Telefonu sanki bir araç gibi kullandı. Telefonun kamerasını açık mı kapalı mı bilmiyorum. Gece sıcak olduğu için hepimiz ayaktaydık, telefonla konuştuğunu duymuş olmalıydık. Çok korkmuştum, sesim titriyordu ve hala o anları yaşarmış gibi hissediyorum. Mahalle sakinleri de bağırışımı duyunca şaşırdılar. Henüz geçmiş kayıtlara bakma şansım olmadı, aklıma yeni geldi. Ben eski karakolun geri getirilmesini istiyorum çünkü bu bölgede güvensizlik arttı. Hırsızlık olduğunu düşünmüyorum çünkü demirden oluşan bir kapıdan nasıl içeri girebilirler ki? Bu tamamen bir röntgencilik olayı. Bu kişi bizi doğrudan gözetliyordu. Kendi çocuğum da var ve endişeleniyorum, bu tür insanlar yüzünden insanlar başlarına bela alıyor. Zaten emniyete şikayette bulundum ve görüntüleri de verd…