Esenler’de Yangın Paniği: Ailesiyle Tartışan Kişi Evini Ateşe Verdi

Esenler'de dehşet! Evini ateşe verdi: Mahsur kalan 19 kişi kurtarıldı

Esenler Fevzi Çakmak Mahallesi’ndeki bir binada meydana gelen yangın panik yarattı. Saat 07.45 sıralarında yaşanan olayda, bodrum katta yaşayan bir yabancı uyruklu kişi ailesi ile anlaşmazlık yaşadı. Tartışmanın ardından iddia edilen şekilde alkollü olduğu belirtilen şüpheli, ailesiyle yaşadığı evi ateşe verdi.

Yangın çok hızlı bir şekilde binayı dumanlarla kapladı. Komşuların hemen ihbarı üzerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı. Ancak evde mahsur kalan 19 kişi, itfaiye merdiveni kullanılarak tahliye edildi.

Yangın nedeniyle dumandan etkilenen 6 kişi ise ambulanslarla hastaneye kaldırıldı ve 13 kişi de ayakta tedavi edildi. Polis ekipleri ise evi yaktıktan sonra kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Olayı yaşayan binadaki bir sakin ise “Bu binada oturuyorum. Bir aile tartışıyormuş galiba çocuk kazayla yapmış. Çocuk kendi yakmış evi. Biz de mahsur kaldık. İnsanlar ölümden döndü” şeklinde açıklamalarda bulundu.