Esenyurt’ta Film Sahnelerini Aratmayan Çatışma Yaşandı

Esenyurt’ta tüfekli çatışma

Esenyurt’ta geçtiğimiz gün, iki grup arasında yaşanan olay, sinema sahnelerini aratmayacak bir duruma dönüştü. Elde edilen bilgilere göre, içinde alkollü kişilerin bulunduğu bir araç, Atatürk Mahallesi’ne gelerek düşüncesiz davranışlarda bulundu. Sokak sakinlerinin uyarılarına rağmen, bu tavrını sürdüren kişilerle sokak sakinleri arasında bir tartışma başladı.

Tartışma sırasında araçtaki alkollü kişiler, sokak sakinleri üzerine ateş açtı. Mahalle sakinleri ise karşılık olarak araçtakilere ateş açtı. Alkol alan grup, hızla olay yerinden kaçtı. Neyse ki, çıkan çatışmada şans eseri ölü veya yaralanan olmadı. İhbar üzerine, polis çok sayıda ekip gönderdi.

Polis ekipleri, çatışmaya karışan 2 kişinin kimliklerini güvenlik kamerası görüntülerinden belirledi. H.C. ve C.B. isimli şüpheliler, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. H.C.’nin yanında, kurusıkı tabanca bulundu. C.B.’nin ise çatışma sırasında yarı otomatik bir av tüfeği kullandığı tespit edildi. İki şüpheli, “ateşli silahlarla ilgili kanuna uymamak” ve “genel güvenliği kasıtlı olarak tehlikeye atmak” suçlarından adli makamlara sevk edildi.