Eşini Kanlar İçerisinde Bulan Fatih Yıldırım’ın Şok İfadesi

Kader’i öldürüp taziyeye gitmiş! Bilezikleri için katledildi

Fatih Yıldırım, Eşini Kanlar İçerisinde Buldu, Şok İfadesi!

Samsun’un Atakum ilçesinde yaşayan Fatih Yıldırım, eşi Kader Yıldırım’a (39) telefonla ulaşamayınca endişelenerek evine gitti. Sitelerindeki apartmanın 13’üncü katında bulunan evine giren Fatih Yıldırım, eşini kanlar içerisinde buldu. Fatih Yıldırım’ın ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edilirken, yapılan kontrollerde Kader Yıldırım’ın boğazında ve vücudunun çeşitli yerlerinde kesiler olduğu ve hayatını kaybettiği belirlendi.

Fatih Yıldırım, eşinin bileziklerinin çalındığını belirterek emniyete ifade verdi. Yapılan otopside ise Kader Yıldırım’ın vücudunda 39 adet kesik olduğu tespit edildi. Soruşturma kapsamında çalışmalarını sürdüren polis ekipleri, cinayetin eşinin halasının oğlu Mehmet Işık (32) tarafından işlendiğini belirledi.

Aynı apartmanda oturan Mehmet Işık, taziye evinde gözaltına alındı ve eşinin bilezikleri ele geçirildi. Işık, ifadesinde başka birine olan 300 bin lira borcu nedeniyle eşini öldürdüğünü itiraf etti. Su tesisatçısı olan Işık, cinayeti boru kesme makasıyla işlediğini ve suç aletini sitenin yakınındaki Kürtün Deresi’ne attığını söyledi. Ancak cinayet aletine ulaşılamadı ve Işık tutuklandı.