Eşini ve Bacanağını Silahla Vuran Uzman Çavuş Adana’da Yakalandı

Adana'daki vahşet! Öğretmen eşi Hatice Çelik'i öldüren uzman çavuş yakalandı... İfadesi ortaya çıktı

Adana’da Eşini ve Bacanağını Silahla Vuran Uzman Çavuş Yakalandı

Olay, dün saat 12.30 sıralarında Seyhan ilçesi Güneykuşak Bulvarı’nda gerçekleşti. Murat Akdöker’in kullandığı 70 AAF 487 plakalı otomobilde bulunan 1 çocuk annesi öğretmen Hatice Çelik ile daha önce hakkında şikayetçi olup uzaklaştırma kararı aldırdığı eşi uzman çavuş Gökhan Çelik arasında kıskançlık nedeniyle geçimsizlik olduğu belirtilen bir tartışma çıktı.

Gökhan Çelik, beylik tabancasını çekerek eşine ve bacanağı Murat Akdöker’e ateş etti. Hatice Çelik olay yerinden kaçmaya çalışırken Gökhan Çelik tarafından arkadan vurularak hayatını kaybetti. Ardından Gökhan Çelik, Murat Akdöker’i de vurarak yaraladı. Bu esnada seken kurşunlar yoldan geçen 2 kişiyle bölgeden geçen polis aracına isabet etti.

Olaya müdahale eden polis ekipleri, çıkan cinayetin şüphelisi Gökhan Çelik’e teslim olması konusunda uyarıda bulundu. Ancak Çelik teslim olmayı reddedince polis tarafından bacağından vuruldu. Yaralı halde kaçan Gökhan Çelik’in izleri arananlar listesine alındı.

Ağır yaralanan Murat Akdöker’in hayati tehlikesi devam ederken seken kurşunlarla yaralanan 2 kişinin tedavileri sürüyor.

Cinayet zanlısı Gökhan Çelik, polis tarafından yapılan operasyonla Yeşilyurt Mahallesi’ndeki bir binanın damında yakalandı. Hafif yaralı olan Çelik, tedavi edildikten sonra sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Öğretmen Hatice Çelik’in cenazesi ise Adana Adli Tıp Kurumu’nda otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edilerek toprağa verildi. Murat Akdöker’in ise tedavisine devam edildiği açıklandı.

Cinayetin ardından ifadesi alınan Gökhan Çelik, eşiyle geçtiğimiz haftalarda yaşanan tartışmayı anlatarak, ailenin yanına gelmek istediğini belirtti. Çelik, “2 yaşında çocuğumuz var. Boşanırsak bir daha göremeyeceğim diye korktum. Konuşmak ve çocuğumu görmek için Adana’ya geldim. Eşimle son kez konuşmak için bir araya geldik. Araç içinde panik halindeydim. Anlaşamıyorduk. Çocuğumu da göremedim. Bu yüzden boşanmak istemediğimi söyledim. Aramızda tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyünce olay yaşandı” ifadelerini kullandı.

Bacanakları İsmail Hakkı Ağca ve Can Alagöz ise seken kurşunlarla yaralandı ve tedavileri devam ediyor.

Gökhan Çelik’in, ağır yaraladığı spor hocası bacanağı ve eşinin sosyal medyada spor yaparken paylaştıkları görüntüler izleyenleri üzdü. Birçok kişi, Akdöker ailesi için şifa dileklerinde bulundu.