Esneyurt Zafer Mahallesi’nde Kadın Olayı!

Rezidansta feci ölüm! 30 kattan düşerek hayatını kaybetti... Son görüntüleri sosyal medyada: Canlı yayında kavga iddiası

Esneyurt Zafer Mahallesi’nde Kadın Olayı!

Dün gece saat 23.00 sıralarında Esenyurt Zafer Mahallesi’ndeki bir rezidansta trajik bir olay meydana geldi. Binada oturanlar, bir kişinin yere düştüğünü fark ederek derhal polise haber verdiler. Olay yerine gelen ekipler, düşen kişinin bir kadın olduğunu tespit etti. Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede, maalesef kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Düşen kişinin kimliği, yapılan araştırmalar sonucunda Dilaray Karmaz olarak belirlendi.

Polis ekipleri olayı araştırmaya derinlemesine devam ederek Karmaz’ın aynı evde kaldığı kız kardeşi Lale Begüm Karmaz ile arkadaşı Zeynep İlkay Oyan’ın ifadelerine başvurdu. Karmaz, olay öncesinde kız kardeşi ile sosyal medya hesaplarında canlı yayınlarla ilgili tartışma yaşadıklarını, bu tartışmanın ardından Dilaray’ın alkol alarak odasına çekildiğini ve daha sonra düştüğünü ifade etti.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Dilaray Karmaz’ın cansız bedeni adli tıp kurumuna sevk edildi. Polis ekipleri, olay sırasında evde bulunan Lale Begüm Karmaz ve Zeynep İlkay Oyan’ı şüpheli olarak gözaltına aldı. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ise olayla ilgili detaylı incelemesini sürdürüyor.