Evin Camlarını Taşlayan Saldırganın Yarattığı Korku: Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı, Gözaltına Alındı

Sokakta dehşet... 10 kişiyi bıçakladı

Haber Metni:

Bazı evlere saldıran bir kişi, camları taşıdı. Saldırganın bıçakladığı Çiğdem K., Yusuf Aykut A., Mehmet Ü., Ayhan P., Harun A., Rojhat S., Murat A., Muhammed T., Efe Can U., ve Yaser E., hastaneye kaldırıldı. Rojhat S. ve Murat A.’nın durumunun ağır olduğu biliniyor. Saldırılardan sonra polis ekipleri tarafından yakalanan Abdullah Ö., gözaltına alındı.

Abdullah Ö.’nün önceki suç kayıtlarında uyuşturucu, hırsızlık ve kasten yaralama gibi 14 suç vakası bulunduğu ortaya çıktı. Salırganın daha önce Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nde bir doktorun odasına girerek zarar verdiği belirlendi. Saldırı anları, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Bina sakinlerinden Melih Egemen, saldırganın taşladığı eve başka olaylar da yaşandığını belirtti ve şunları söyledi: “Bu yerde otururken daha önceden de sorunlar olduğunu biliyorduk. 2-3 ay önce aynı eve saldırdı. Bugün sabah tekrar gelmiş. Bıçakla camları kırmaya başlamış. Annede ve ablada bıçak darbeleri olduğunu duydum.”

Saldırıya uğrayan Fırat Kaya, yaşadıklarını şu şekilde ifade etti: “Pastanenin önünde duruyordum, aniden üzerime gelip bıçakla saldırdı, geri çekildim. Karnıma doğru bıçak salladı, sonra uzaklaştı. Kısa boylu, şapkalı biriydi. 15 dakika önce oradan geçmişti, şapkasını çıkarmıştı. Alkollü gibi görünüyordu, gözleri farklıydı. Elinde sivri uçlu bir ekmek bıçağı vardı.”

Kaynak: [Haber kaynağı URL’si]