Eylem Tok’un Oğlunun Trafik Kazası Sonrası Yaşananlar ve Kaçışı Hakkında Detaylar

Oğlunu ABD'ye kaçırmıştı... Eylem Tok'un yeni görüntüsü ortaya çıktı: İşte kaza haberini aldığı an

Eylem Tok’un Oğlunun Karıştığı Trafik Kazası Sonrası Yaşananlar

Eyüpsultan’da 1 Mart 2024 tarihinde yazar Eylem Tok’un 17 yaşındaki oğlu Timur Cihantimur’un karıştığı trafik kazasında 29 yaşındaki Oğuz Murat Aci hayatını kaybetmiş, ardından anne ve oğlu önce Mısır’a ardından ABD’ye kaçmışlardı. Kazanın ardından yaşananlar ise şu şekilde gelişti:

Eylem Tok’un oğlu Timur Cihantimur’un kaza yaptığı haberi, annesine ulaştığında, Gökçek’te bulunan bir kafede oturan yazarın telefonla aldığı görüntüler, hızla olay yerine gitmeye karar verdiğini gösteriyor.

Kaza sonrası Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur’un önce Mısır’a ardından ABD’ye kaçtığını belirten iddialara göre, ABD’de 50 katlı bir rezidanstan 1 yıllığına daire kiraladıkları ortaya çıktı. Acılı ailenin avukatlarına göre, bu durum Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur’un ABD’den dönmeyeceklerini gösteriyor.

Anne ve oğlu, New York’ta taksiye binerken fotoğraflandı. Kazada oğlunu kaybeden baba Özer Aci, karşı tarafın kendisiyle dolaylı olarak iletişime geçtiklerini belirtti ve ailenin taziyelerini kabul etmeyeceğini söyledi.

Olayın yaşandığı gün, yazar Eylem Tok’un 17 yaşındaki oğlu Timur Cihantimur’un bir kaza sonucu hayatını kaybettiği oğlunu kaçırdığı, ardından Mısır’a ve daha sonra ABD’ye kaçtığı tespit edilmiş, bu nedenle hakkında tutuklama kararı çıkartılmış ve ABD’ye iade talebinde bulunulmuştu. Baba Bülent Cihantimur’a da yurt dışına çıkış yasağı getirilmişti.