Eyüpsultan’da Yaşanan Kaza Sonrası Timur Cihantimur’un Görüntüleri Sosyal Medyayı Salladı

Eyüpsultan’da geçtiğimiz 1 Mart tarihinde yaşanan ölümlü kazada yazar Eylem Tok’un oğlu Timur C.’ye ait görüntüler, sosyal medyayı salladı. Kazanın ilk detaylarına göre Timur Cihantimur, araç arızası nedeniyle seyir halindeyken park halinde bulunan ATV motosiklete çarpmış, sonucunda 29 yaşındaki Oğuz Murat Aci hayatını kaybetmiş ve 4 kişi yaralanmıştı.

Kaza sonrasında ortaya çıkan bilgilere göre Eylem Tok, ehliyetsiz olan oğlu Timur Cihantimur’u Mısır’a ve daha sonra ABD’ye kaçırmıştı.

Yeni gelişmeler ise kaza sonrası Timur Cihantimur ve arkadaşlarının olay yerini cep telefonuyla görüntülediği ve bu görüntüleri sosyal medyada paylaştığı şeklinde. Görüntülerde, Timur Cihantimur ve arkadaşlarının ambulans çağırmak yerine kaza yapan araçla ilgilendikleri ve kaza sonrasında küfürlü ifadeler kullandıkları görülmektedir.

Eylem Tok’un oğlu Timur Cihantumu'un ve arkadaşlarının kaza sonrası çektiği görüntüler ortaya çıktı

İstanbul Eyüpsultan’da yaşanan ölümlü kaza sonrası kaçan yazar Eylem Tok’un oğlu Timur C.’nin görüntüleri sekiz sosyal medyada paylaşıldı

Eyüpsultan’da geçtiğimiz 1 Mart tarihinde meydana gelen kazada yazar Eylem Tok’un 17 yaşındaki oğlu Timur Cihantimur’un, araç arızası nedeniyle seyir halindeyken park halinde bulunan ATV motosiklete çarpması sonucu 29 yaşındaki Oğuz Murat Aci hayatını kaybetmiş ve 4 kişi yaralanmıştı.

Kazanın ardından ortaya çıkan bilgilere göre Eylem Tok, ehliyetsiz olan oğlu Timur Cihantimur’u Mısır’a ve daha sonra ABD’ye kaçırmıştı.

Yeni gelişmeler ise kaza sonrası Timur Cihantimur ve arkadaşlarının olay yerini cep telefonuyla görüntülediği ve bu görüntüleri sosyal medyada paylaştığı ortaya çıktı.

Görüntülerde Timur Cihantimur ve arkadaşlarının ambulans çağırmak yerine kaza yapan araçla ilgilendikleri ve kaza sonrasında küfürlü ifadeler kullandıkları görülmektedir.