Fatih’te Çanta Hırsızlığı Şüphelisi Tutuklandı

Fatih'te kadına yumruk ve kafa atıp çantasını gasbetmişti! Bakan Yerlikaya duyurdu: Tutuklandı




Olay, Fatih’te yaşandı: Şüpheli çanta hırsızlığından tutuklandı

Olay, Fatih’te yaşandı: Şüpheli çanta hırsızlığından tutuklandı

Olay, 1 Mayıs gecesi saat 03.00 sularında Fatih Katip Kasım Mahallesi’nde gerçekleşti. Muzaffer Karaaslan isimli şüpheli, evine gitmeye çalışan Yıldız Haydarova’nın yanına yaklaşıp çantasını çalmaya kalkıştı. Çantasını bırakmamak için direnen Haydarova’ya Karaaslan, tekme, yumruk ve kafa attı. Aldığı darbelerin etkisiyle sarsılan kadının çantasını alıp kaçtı. Haydarova’nın şikayeti üzerine harekete geçen Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kamera görüntülerini inceledikten sonra şüpheli Muzaffer Karaaslan’ı yakaladı.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Karaaslan, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Cadde üzerinde işletme sahibi olan Şuayip Aktaş, saldırının anını şu şekilde aktardı: “Gaspçı arkasından takip ediyordu sanırım. Kadını kepenklere yaslayarak dövüyor. Kadın direndi ama direndikçe daha çok vurdu. İlk izlediğimizde bıçakladı diye korktuk ama detaylı izlediğimizde çok şükür bıçaklanmadığını gördük. Kafa ve yumruk atıyor, bayağı hırpaladı. O saatte kimsenin de olmaması kadın için de üzücü olaydı.”

Güvenlik kamerası görüntülerinde, Haydarova’nın caddede yürüdüğü sırada şüpheli Karaaslan’ın yanına yaklaşıp yumruk ve kafa atarak gasp ettiği görülüyor.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Fatih’te Y.H. adlı kadını darp edip çantasını gasp eden M.K., Emniyet güçlerimiz tarafından yakalandı. Şahıs çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. Suç odaklarına, halkımızın huzurunu kaçıranlara göz açtırmayacağız.”