Fenerbahçe Savcıya Darbe!

Kadıköy'de savcıya yumruklu saldırı! Bakan Tunç'tan açıklama: Adli soruşturma başlatıldı

Fenerbahçe maçını izleyen Cumhuriyet Savcısı darbedildi!

İstanbul Kadıköy’de Cumhuriyet Savcısı Necip Cem İşçimen, Fenerbahçe-Alanyaspor maçını izledikten sonra otoparkta yaşanan bir olay sonucunda saldırıya uğradı. İddialara göre, savcı İşçimen aracına binmek için otoparktan çıktığı sırada arkadan gelen sürücü tarafından uyarıldı ve aralarında bir tartışma çıktı.

Tartışma büyüyerek fiziksel bir saldırıya dönüştü ve savcı İşçimen darbedildi. Çevredekilerin müdahalesiyle kavga sonlandırıldı. Savcı İşçimen olayı karakola şikayet etti ve polis ekipleri, güvenlik kameralarını inceleyerek şüphelileri yakalamak için çalışmalarına başladı.

Olayın ardından Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları söyledi: “Yargıtay Cumhuriyet Savcımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum. Bizleri ve yargı camiamızı derinden üzen saldırıyla ilgili İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli soruşturma başlatılmıştır.”

Olay anları, otoparkın güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Saldırıyı gerçekleştiren şüphelilerden biri yakalanırken, diğer şüpheli ise polis tarafından aranmaya devam ediyor. Saldırganlardan E.G.’nin 7 suç kaydının bulunduğu belirlendi.