Fethullah Gülen’in Yeğeni İtiraflarını Paylaştı

FETÖ içinden itiraflar devam ediyor... Fethullah Gülen'in yeğeni 'ilk defa söylüyorum' diyerek anlattı

GÜLEN’İN “İDEAL İNSAN PROJESİ”

Fethullah Gülen’in yeğeni olan Ebuseleme Gülen, son paylaştığı video ile Fethullah Gülen’in “ideal insan portresi”ni eleştirdi. Gülen’in ideal insan projesinin aslında bir proje olduğunu ve içinde “hırsız, katil ve darbecilerin” de yer aldığını belirtti.

Ebuseleme Gülen, amcası Fethullah Gülen’in farklı düşünen insanlara karşı düşmanlık beslediğini vurguladı. Gülen’in haksız yere hapis yatanlar için “Onlara müstahak” dediğini aktardı.

Para akışının azaldığına dikkat çeken Ebuseleme Gülen, yayınladığı videoların insanların gerçekleri görmesine ve örgüte para desteklerini kesmelerine neden olduğunu belirtti. Gülen, örgüt içerisinde toplanan paraların, gerçekleri açıklamak isteyenlere susmaları için rüşvet olarak dağıtıldığını iddia etti.

Örgüt içerisinde şeffaflığın olmadığını vurgulayan Gülen, yöneticilerin maaşlarının gizlendiğini ve kayıt dışı paraların akıbetinin sorgulanmadığını dile getirdi.

FETÖ örgütü adına para toplayan “Time To Help e.V.” derneğinin hesaplarının dondurulması, örgüte yardım edenler arasında endişeye yol açtı. Özellikle Gülen’in yeğeni Ebuseleme Gülen ve diğer itirafçıların açıklamaları, örgüte karşı şüpheleri artırdı. Dernek ile ilişkili kişilerin banka hesaplarını kapatarak farklı bankalarda yeni hesaplar açtıkları tespit edildi.