FETÖ Lideri Gülen’in Ölümü Sükunet Getirdi!

İblis’in ölüsü ‘yalnız’ kaldı! Pensilvanya’daki çiftliği de hastane de ıssız

FETÖ Lideri Gülen’in Ölüm Haberi Pensilvanya’da Sükunet Getirdi!

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen’in ölüm haberinin ardından, örgüt üyelerinin gösterdiği tepki beklenenden farklı oldu. Washington’dan Pensilvanya’ya doğru yola çıkan bir kişi, hastaneye giden yolda düşüncelendi: “1 Haziran günü örgüt üyesi bir hain tarafından FETÖ çiftliği önünde uğradığım fiziksel saldırı vardı. Örgüt liderinin ölümüyle birlikte FETÖ üyelerinin daha öfkeli, daha agresif ve daha pervasız bir şekilde, büyük gruplar halinde hastane önünde olmalarını bekliyordum.”

Ancak, St. Luke’s Hastanesi’ne yaklaşık 15 kilometre mesafede bulunan Pensilvanya’daki çiftlikte sükunet vardı. Hastaneye giden yoktu ve çiftlik çevresinde FETÖ üyelerinden eser yoktu. Hastanenin önünde özel güvenlik aracı dışında tek bir polis bile görülmüyordu. Çiftlikte ise hafif bir hareketlilik gözlenirken, olağanüstü bir kalabalıkla karşılaşılmadı.

Pensilvanya’daki çiftlikte normalde sık araç giriş çıkışı ve ziyaretçi akını olmasına rağmen, örgüt lideri Gülen’in ölümü sonrası bu durum değişti. Hastanede ve çiftlikte herhangi bir olağandışı görüntüye rastlanmaması, “örgüt içi hesaplaşmanın büyüdüğü” yönünde spekülasyonlara neden oldu.

FETÖ elebaşı Gülen’in St. Luke’s Hastanesi’nin 251 no’lu odasında hayatını kaybettiği, Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Joe Biden yönetiminin ise Gülen’in ölümü konusunda herhangi bir tepki göstermediği belirtildi. Öte yandan, Gülen’in ölümünden sonra beklenen ziyaret akını gerçekleşmedi ve Pensilvanya’daki hastanenin önünde bir örgüt üyesi bile görülmüyordu.