Fizyoterapist Karısını Öldüren Uzman Çavuş Yargılanıyor

Fizyoterapist Burcu, çalıştığı hastanede öldürülmüştü! Katil eşin amcasından küstah sözler... Hakimden sert tepki: Sana mı soracak?

Olgunlar Mahallesi’nde Fizyoterapist Karısını Öldüren Uzman Çavuş, Mahkemede Açıklama Yaptı

Olayın 8 Şubat’ta gerçekleştiği Atatürk Bulvarı’ndaki özel hastane önünde meydana geldi. Olayda, fizyoterapi teknikeri olarak görev yapan Burcu Demir, evlendiği eşi uzman çavuş Murat Coşansel tarafından tabancayla vurularak öldürüldü.

Murat Coşansel’in Elazığ 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanmaya başlandığı duruşmada, sanık Coşansel, cinayeti işlemesinin nedeninin Burcu Demir’in kendisini aldattığını iddia etti. Mahkeme başkanının sorduğu “Neden taksiyle geldin? Öldürmek istemediysen neden araç kiralamadın, daha ucuza gelir” sorusuna ise Coşansel, “Esnaf arkadaşımdan borç alıp ödeyecektim” yanıtını verdi.

Murat Coşansel’in amcası tanık olarak dinlendiğinde, aileyi suçlayarak “Ağır tahrik var, kim olsa dayanamazdı, kızlarına sahip çıksalardı böyle olmazdı” dedi. Mahkeme başkanı ise tanığa tepki göstererek “Kim, nasıl terbiye vereceğini sana mı soracak” karşılığını verdi.

Savunmasında olayın yaşandığı tarihten bir önceki gün eşiyle tartıştıklarını anlatan Coşansel, sabah hastaneye gittiğini ve eşinin yüzüğünü parmağında görmemesi üzerine tartışmanın başladığını ve silahla ateş ettiğini belirtti. Coşansel, polislerin kendisinden kimlik sorması üzerine teslim olduğunu söyleyerek olayın seyrini hatırlamadığını ifade etti.

İddianameye göre, Murat Coşansel hakkında ‘Kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenirken, Demir ailesinin avukatı da Coşansel’in eşine karşı tasarlayarak ve canice hisle suç işlediğini belirterek adaletin yerine getirilmesini talep etti.

Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluğunun devamına karar verirken, dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı 11 Temmuz’a erteledi.