Fuhuş Operasyonunda Şüphelilere Ağır Darbe

Güzellik merkezi adı altında fuhuş! 7 kişi tutuklandı

Polis Operasyonla Fuhuş Çetesi Büyük Darbe Aldı

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, güzellik merkezi, fizyoterapi ve masaj salonları adı altında fuhuş yapıldığı bilgisine ulaştıktan sonra harekete geçti. Yapılan çalışmada, söz konusu işletmelerde çalışanların ve işletmecilerin fuhuş için şifreli konuşmalar yaptığı, müşterilerini özel odalarda ağırladığı tespit edildi. Ekipler, 2 aylık teknik takip sonucu 33 ayrı olaya karıştıklarını belirledi.

Operasyon kapsamında belirlenen 10 şüpheli gözaltına alındı ve işletmelerde aramalar yapıldı. İşletmelere idari para cezası kesilerek kapatıldı. Operasyon öncesinde incelenen güvenlik kamerası görüntülerinde, şüphelilerden birinin tabancayla ateş ettiği anlar kaydedildi.

Operasyon sırasında 10 milyon 700 bin TL değerinde mal varlığına el konuldu. Polis, şüphelilerin banka hesaplarını inceledi ve MASAK raporu doğrultusunda detaylı araştırmalar yaptı. 6 şüphelinin aklama suçuna karıştığı belirlendi ve ellerinde bulunan daireler, araçlar, taksiler, banka hesapları ve diğer değerli varlıklara el konuldu.

Adliyeye sevk edilen 10 şüpheliden 7’si tutuklanırken, 3’ü adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.