Futbolcular ve Mağdurların Banka Ziyaretleri raporlandı.

Ünlü futbolcular Seçil Erzan’ın yanına böyle gelmiş

Bir dava dosyasında yer alan 141 sayfalık bir bilirkişi raporuna göre, ünlü futbolcuların ve bazı mağdurların bankaya para götürdüğü, Erzan’ın odasına giriş çıkışları ve personel odasında gerçekleşen işlemlere ilişkin kamera görüntüleri incelendi.

ERZAN’IN ODASINA GİDİYORLAR

Raporda yer alan bilgilere göre, teknik direktör Fatih Terim’in yeğeni Terim Arıcan’ın 13 Ocak 2023 tarihinde saat 07.32’de elinde bir torbayla bankaya giriş yaptığı, 07.42’de bankadan çıktığı sırada iş insanı Mert Zeydanlı’nın elinde siyah renkli çantayla bankaya giriş yaptığı belirlendi. Ayrıca, 7 Nisan 2023 tarihinde futbolcu Emre Belözoğlu ile kuzeni Volkan Bahçekapılı’nın yanlarındaki bir kişiyle bankaya gelerek Erzan’ın odasına giriş-çıkış yaptığı tespit edildi. 3 Temmuz 2023 tarihinde ise futbolcu Selçuk İnan ile menajer Musa Mert Çetin’in Erzan’ın odasına girerek ellerinde belge ile işlem yaptıkları rapora yansıdı.

Raporda ayrıca, bir dönem Fatih Terim’in medya ilişkilerini yürüten Hande Sümertaş’ın da elinde poşetle banka içindeki görüntülerin yer aldığı belirtildi.