Galatasaray Çalışanlarına Hırsızlık Suçlaması!

Kayıp formalara af yok... 2443 tanesini internetten satmışlardı

Galatasaray Çalışanlarına Hırsızlık Suçlaması!

Galatasaray Spor Kulübü’nde çeşitli departmanlarda görevli olan 6 çalışan hakkında hırsızlık suçlamasıyla dava açıldı. Kıyafetlerin internet üzerinden satılmasıyla ortaya çıkan olayda, kulübün şoförü Ahmet Kör, akademi malzeme sorumlusu Gürsel Polat, çamaşırhane sorumlusu Turgut Uygun, kuaför Yılmaz Yanık, masör Sedat Peker ve formaları internetten satın alan Buğra Fatih Ünsal mahkemede yargılanacak.

Galatasaray Mağazacılık A.Ş’nin eski il başkan vekili Abdulvahap Gazi Tanrıverdi, Florya tesislerinde her yıl 500 bin Euro değerinde ürün hırsızlığı yapıldığını belirtmişti. Bu iddiayı destekleyen avukatlar, eski Florya tesis müdürü Fahri Yılmaz ve yardımcısı Ender Hayri Uysal hakkında suç duyurusunda bulunulmasını talep etti.

Bakırköy 44. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davada savcı, Yılmaz Yanık, Ahmet Kör, Gürsel Polat ve Turgut Uygun’a zincirleme şekilde nitelikli hırsızlık suçundan 17.5 yıl, Buğra Fatih Ünsal’a ise suç eşyasının satın alınması ve kabul edilmesi suçundan 5 yıl 3 aya kadar hapis cezası istedi. Savcı, masör Sedat Peker’in ise delil yetersizliğinden beraat etmesi gerektiğini belirtti. Mahkeme, sanıklara savunmalarını hazırlamaları için süre vererek duruşmayı erteledi.