“Galeri Kurşunlarıyla Gündeme Gelen Ece Ronay’ın İddiaları Yer Bulmadı”

Galeriye kurşun yağmuru

Sosyal Medya Ünlüsü Ece Ronay’ın İddiaları Galeri Sahibi Tarafından Yalanlandı

Silahlı saldırganların sosyal medya üzerinden paylaştığı bir video, büyük bir yankı uyandırdı. Videoda “K.A. ağabeyime selam olsun, kılıcı keskin olsun” ifadeleri kullanılırken, saldırganlar bir oto galeriyi kurşunluyor. Kurşunlama sonucunda galerinin camlarında büyük hasar meydana geldi.

Ece Ronay: “Eski Eşimin Araçları Sergileniyordu”

Sosyal medya fenomeni Ece Ronay, bu olaydan bir gün önce paylaştığı bir video ile gündeme gelmişti. Kendi iddialarına göre oto galeride eski eşi tarafından kullanılan otomobiller sergilenmekteydi. Eski eşinin arabaları, denetimlerle başının belada olacağından korkarak bu galeriye bırakmış olduğunu iddia etmiştir. Ronay bu iddialarını şöyle dile getirdi: “2 tane arabası şu an Gebze’de M.A isimli galeride sergileniyor. Korkusundan, o adamlara ‘Param yok’ demek için, denetimler patlarsa başına iş gelmesin diye arabaları bu galeriye koydu.”

Galeri Sahibi: “İddialar Gerçeği Yansıtmıyor”

DHA muhabirlerinin ulaştığı galeri sahibi Muhammet Aka, Ece Ronay’ın iddialarını reddederken, durumu şikayet ettiğini ve gereken mercilerin devreye girdiğini ifade etti. Aka, şunları söyledi: “Ece Ronay’ın iddia ettiği araçlar bizim galerimizde değil. Gereken yerlere şikâyetçi olduk.”