Gaziantep’te Gerçekleşen Polis Helikopteri Kazasında 2 Şehit Verildi

Gaziantep'teki helikopter kazası sonrası siyasilerden baş sağlığı mesajları

Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde yaşanan acı bir olayın ardından, Emniyet Genel Müdürlüğü’ne ait bir helikopter kaza geçirdi. Hatay Havalimanı’ndan havalanan helikopter, Gaziantep Havalimanı’na gitmek üzereyken Kartal Köyü mevkisinde düştü. Maalesef, bu trajik kazada 2 pilotumuz şehit oldu ve bir teknisyenimiz yaralandı. Bu büyük kaybın ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Şehit pilotlarımıza yüce Allah’tan rahmet diliyor, ailelerine ve Emniyet Teşkilatımıza başsağlığı temenni ediyorum. Şehitlerimizin mekanı cennet olsun. Tedavi altına alınan yaralı polisimize ise acil şifalar diliyorum” açıklamasında bulundu.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ise şu ifadeleri kullandı: “Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde gerçekleşen polis helikopteri kazasında hayatlarını kaybeden pilotlarımıza Allah’tan rahmet, yaralanan teknisyenimize acil şifalar diliyorum. Şehitlerimizin ailelerine, Emniyet Teşkilatımıza ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum. Mekanları âli olsun.”

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ise şu sözlerle duygularını dile getirdi: “Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde meydana gelen helikopter kazasında hayatını kaybeden 2 kahraman pilotumuza Allah’tan rahmet diliyor, ailelerine ve Emniyet Teşkilatımıza başsağlığı iletmek istiyorum. Ayrıca yaralı polisimizin en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyorum. Milletimizin başı sağ olsun.”

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır da şu şekilde konuştu: “Hatay’dan Gaziantep’e gitmek üzere havalandıktan sonra kaza geçiren polis helikopterinde hayatını kaybeden pilotlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Yaralı polisimize de acil şifalar temenni ediyorum. Milletimizin başı sağ olsun.”

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum da duygularını şu cümlelerle ifade etti: “Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde gerçekleşen polis helikopteri kazasında yaşamını yitiren 2 kahraman pilotumuza Allah’tan rahmet diliyor, yaralanan teknisyenimize acil şifalar temenni ediyorum. Milletimizin başı sağ olsun.”

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ise aynı şekilde taziye mesajını şu sözlerle iletti: “Gaziantep’te meydana gelen polis helikopteri kazasında şehit düşen polislerimize Allah’tan rahmet diliyor, ailelerine başsağlığı ve sabır temenni ediyorum. Başımız sağ olsun.”

Gaziantep Valisi Kemal Çeber, acı haberi şu sözlerle duyurdu: “Hayatını kaybeden kahraman pilotlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, ailelerine, Emniyet Teşkilatımıza ve aziz milletimize başsağlığı dileklerimi iletiyorum. Milletimizin başı sağ olsun.”

İstanbul Valisi Davut Gül de benzer bir ifadeyle üzüntülerini paylaştı: “Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde gerçekleşen polis helikopteri kazasında hayatını kaybeden 2 kahraman pilotumuza Allah’tan rahmet diliyor, yaralanan teknisyenimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.”