Gaziantep’te Sağlık Ürünleri Üretiminde Yangın: İtfaiye Ekipleri Kontrol Altına Almaya Çalışıyor

Gaziantep’te fabrika yangını! 10 kişi dumandan etkilendi

Gaziantep’te, 5. Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan bir fabrikada, sağlık ürünleri üretimi yapılan bir alanda yangın meydana geldi. Olay, bugün saat 12.00 civarında gerçekleşti. Henüz nedeni belirlenemeyen yangın, hızla yayılarak fabrikayı sarmış durumda. İşçiler, durumu derhal 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirerek yardım istediler. İtfaiye ve sağlık ekipleri, olay yerine yönlendirildi.

İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, dumandan etkilenen 10 kişi hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. İtfaiye ve sağlık ekipleri, yoğun çabalarıyla yangını kontrol altına almak için çalışmalarını sürdürüyor.

Ancak, yangın sonucunda fabrikanın çatısı çöktü. Üretim yapılan bölümde çıkan yangın, özellikle çocuk bezleri, sargı bezleri ve ıslak mendiller gibi sağlık ürünlerine zarar verdi. Dumandan etkilenen 10 kişinin sağlık durumunun ise hastanedeki tedavileri halen sürüyor.

İtfaiye ekiplerinin alevlere müdahalesi hâlâ devam ediyor. Yangının tamamen kontrol altına alınması ve hasarın boyutunun tespit edilmesi için çalışmalar sürdürülüyor.