Gaziosmanpaşa’da Motosiklet ile Taksi Çarpıştı: Yangın ve Ağır Yaralılar Olayı

Gaziosmanpaşa'da feci kaza! Taksi ile motosiklet alev alev yandı

Gaziosmanpaşa Hekimsuyu Caddesi’nde meydana gelen kaza, saat 02.30 sıralarında gerçekleşti. İddiaya göre, ışıklı kavşaktan dönüş yapan Mikayil Güler’in kullandığı taksi ile 65 ABY 912 plakalı motosiklet çarpıştı. Kazanın etkisiyle motosiklette bulunan kişiler yola savruldu ve ağır yaralandı. Hemen ardından taksi ve motosiklette yangın çıktı.

Olayı gören vatandaşlar, hem yardım etmek hem de itfaiye, polis ve sağlık ekiplerini haberdar etmek için harekete geçti. Yoldan geçen vatandaşlar, yangını söndürmek için ellerinden geleni yaparken, yaralıları da güvende bir yerde tutmaya çalıştı. Sağlık ekipleri olay yerine gelerek yaralılara müdahale etti ve hastaneye sevk etti. Yangını söndürmek için ise itfaiye ekipleri yoğun bir çaba sarf etti.

Ne yazık ki, Bertan Darıcı adlı bir kişi tüm çabalara rağmen kurtarılamadı ve ağır yaralanmasından dolayı hayatını kaybetti. Kazadan yara almadan kurtulan taksi şoförü Mikayil Güler ise gözaltına alındı. Polis ekipleri olayı detaylı bir şekilde incelemeye başladı.

Kaza sonrası ortaya çıkan yangın cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde, motosiklet ve taksinin alev alev yandığı, insanların yardım için seferber olduğu görüldü. İtfaiye ekiplerinin yangına müdahale ettiği anlar da kaydedildi.