Genç Üniversiteli Kaza Sonucu Tutuklandı!

Adana'da motosikletliyi öldürdü, sevgilisini ve aracı bırakıp kaçtı

Kaza Can Aldı: Üniversiteli Genç Alkollü Araç Kullandı!

Adana’nın Seyhan ilçesinde Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’ndaki bir kavşakta meydana gelen korkunç kaza, genç bir üniversite öğrencisinin alkollü bir şekilde araç kullanması sonucu gerçekleşti.

Olay, 21 Nisan saat 01.00 sularında Ziyapaşa Mahallesi’nde yaşandı. İddialara göre, İzzet Sefa R. arkadaşlarıyla bir mekanda buluşup, alkol almaya başladı. Sevgilisi Bahar T. eve gitmek istediğini belirtince İzzet Sefa R. onun arkadaşının aracını habersiz bir şekilde alıp, mekandan ayrıldı.

Kavşakta direksiyon hakimiyetini kaybeden İzzet Sefa R., önce motosikletli Ziyad S.’ye, daha sonra da üç otomobile çarptı. Kazada, motosiklet sürücüsü Ziyad S. ağır yaralanırken, diğer araç sürücüleri de hastaneye kaldırıldı.

Şüpheli genç, aracı ve sevgilisi Bahar T.’yi bırakarak kaçtı ancak diğer sürücülerin ihbarıyla polis ekipleri durumu öğrendi. Kazada hayatını kaybeden Ziyad S. ameliyata alındı ancak kurtarılamadı. Bahar T., polise verdikleri ifadede İzzet Sefa R.’nin alkollü olduğunu belirtti.

Olayın ardından polis ekipleri harekete geçerek İzzet Sefa R.’yi yakaladı. Genç, polis merkezinde yaptığı ifadede, “Kız arkadaşımı bırakmak için aracı aldım. Saatime bakarken motosikletliyi görmedim ve kaza yaptım. Olayın şokuyla kaçtım, pişmanım” dedi. Mahkemeye sevk edilen genç tutuklandı.