“Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, Türkiye’nin Sporda ve Gençlikte Dünya Liderleri Arasında Yer Almasını Kutladı”

Sporda bayrak değişimi

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek, Türkiye’nin spor, gençlik ve tesis açısından dünya liderleri arasında yer almasını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki çalışmalara bağladı. Kasapoğlu, Kredi ve Yurtlar Kurumu yurtlarının deprem ve pandemi gibi zorlu süreçlerde önemli bir rol oynadığına değindi.

2024 Paris Olimpiyatları’nın önemli bir hedef olduğunu belirten Bakan Kasapoğlu, kendilerine verilen görevin farkında olduklarını ve aziz milletimize layık olmaya çalışacaklarını ifade etti.

Kendisiyle daha önce beraber çalıştığı Bakan Ziya Selçuk’u, “abi kardeş gibi” tanımlayan Kasapoğlu’nun bu sözleri samimiyetini gösteriyor.

Bakanlıkta yapılan çalışmaları öve yönetici Bak, Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde Türkiye’nin sporda ve gençlik alanında dünya liderleri arasına girdiğini söyledi.

Bakan Bak, “Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğiyle Türkiye hem sporda hem gençlikte hem tesis açısından dünyanın önde gelen ülkeleri arasına girdiğini açıkça görebiliyoruz,” dedi.

Kasapoğlu da, “Liderimizle, kaptanımızla aynı yola baş koymuşuz. Bir gün bir kanatta oynayacağız, diğer gün başka kanatta oynayacağız, mevkilerimizi değiştireceğiz. İnanıyorum ki Bakanımız donanımıyla, kucaklayıcılığıyla bu mevkideki misyonunu bu ülke adına, bu sporcular adına, gençler adına çok ama çok yukarılara taşıyacak” şeklinde açıklamalar yaptı.

Spor ve gençlik konuları Türkiye için son derece önemli. Kasapoğlu’nun liderliği altında yapılan çalışmaların bu alanda ülkeyi yüksek yerlere taşıyacağına şüphe yok.