“Göksu, İstanbul’un Son 5 Yılını Değerlendirdi: İstanbul İçin Fetret Gibi Bir Dönem”

Tevfik Göksu CNN Türk'te konuştu: Ekrem İmamoğlu İstanbul'u siyasi kariyer basamağı olarak görüyor

İstanbul Büyükşehir Belediye AK Parti Grup Başkanvekili, İstanbul’un Durumu Hakkında Konuştu

Gazeteciler Fulya Kalfa ve Hakan Çelik ile kamuoyu araştırmacısı Murat Gezici, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu ile özel bir röportaj gerçekleştirdiler. Göksu, İstanbul’un son beş yıllık sürecine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Göksu: “BU 5 YIL İSTANBUL İÇİN FETRET GİBİ OLMUŞTUR”

Mehmet Tevfik Göksu, İstanbul’un geçirdiği bu dönem için “Bu beş yıl İstanbul için fetret gibi olmuştur, geriye gidiş olmuştur.” şeklinde görüş bildirdi. İstanbul’un hizmet alanlarında yaşanan gerilemelere de değinen Göksu, “İstanbul tüm rakamlarda geri gitmiştir. Raylı sistem, yeşil alan, sosyal konut, kamulaştırma, her şeyde geri gitti İstanbul. İstanbul’un kaynağı artmasına rağmen her alanda geriye gidiş yaşandı.” şeklinde konuştu.

Göksu, Yöneticilere Eleştiri Getirdi

Göksu, yöneticilere “Bu şehri dertleneceksiniz.” şeklinde uyarıda bulundu ve “Siyasi kariyer için atlama planı olarak görmemelisiniz.” dedi. Göksu, “Şu an İBB’nin belediye başkanı aynanın karşısına geçip ‘yüzyıllık CHP’yi dizayn ettim’ diyor. Ancak İstanbul 31 Mart’ta cevabını verecek.” yorumunu yaptı.

Göksu’dan İstanbullulara Çağrı

Göksu, olası bir deprem durumunda bu şehrin herkesin başına yıkılacağını belirtti ve “İnanıyorum ki İstanbullular geleceğine sahip çıkacaklar.” dedi.