Gölhisar’da Kanlı Alacak Kavgası

Baba ve oğlunu sokak ortasında öldürdü, ifadesinde 'canıma tak etti' dedi

Gölhisar’da Alacak Tartışması Kanlı Bitti: 1 Kişi Hayatını Kaybetti

Dün akşam saatlerinde Gölhisar ilçesi Konak Mahallesi’nde meydana gelen olayda, M.K. isimli şahıs, alacak meselesi sebebiyle husumetli olduğu damlama su boruları ticareti yapan Ramazan Tin ve oğlu Muharrem Tin’e pompalı tüfekle saldırdı.

İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri, Ramazan Tin’in olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Muharrem Tin ise Gölhisar Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı, ancak buradaki müdahalenin ardından durumu ağırdı ve Burdur Devlet Hastanesi’ne sevk edilerek ameliyata alındı, fakat kurtarılamadı.

Olayın ardından kaçan M.K. ise Tefenni ilçesinde polis ekipleri tarafından yakalanıp gözaltına alındı. M.K.’nin ilk ifadesinde, “Alacağım vardı ödemediler. Canıma tak etti. Ondan oldu” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Olayın güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, saldırgan M.K.’nin elinde tüfekle baba oğula doğru koştuğu, önce Ramazan Tin’e sonra da oğlu Muharrem Tin’e ateş ettiği ve ardından otomobiline binerek kaçtığı anlar kaydedildi.