Gülşah Durbay’a CHP’den Destek

CHP’den Gülşah Durbay’a destek: Yanındayız

Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay’a Destek Geldi

Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay’a destek mesajları yağarken, Cumhuriyet Halk Partisi üyeleri ortak bir bildiri yayımlayarak Başkanlarına sahip çıktı. Bildiride, “18 yaşından bu yana Cumhuriyet değerlerini savunan ve partimizin her kademesinde mücadele eden Gülşah Başkanımıza sahip çıkıyoruz” ifadelerine yer verildi.

Özellikle Gülşah Durbay’a yönelik yapılan ahlaksız saldırılara karşı duran CHP üyeleri, Başkanlarının zor bir hastalıkla mücadele ettiğini ve en çok moral desteğine ihtiyaç duyduğunu belirttiler. Bildiride ayrıca, “Gülşah Durbay, bütün gücü ve kararlılığı ile görevinin başındadır. CHP’nin neferleri olarak bizler de onun yanındayız” denildi.

Gülşah Durbay hakkında çıkan ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile ilişkisi olduğu iddialarını yalanlayan Başkan, kanser tedavisi gördüğünü ve asılsız iddialara maruz kaldığını açıklamıştı. CHP üyeleri ise, “Ne Genel Başkanımızı ne de herhangi bir yoldaşımızı karanlık odaklara ve onların kirli maşalarına kurban etmeyeceğiz” diyerek Başkanlarının yanında olduklarını vurguladılar.