Gümbet Mahallesi’nde Eğlence Mekanında Meydana Gelen Tartışma ve Darbelerle Sonuçlanan Olay

Bodrum'da mekan işletmecisi ve müşteriler arası kavga: 5 gözaltı

Bodrum’un Gümbet Mahallesi’ndeki bir eğlence mekanında, dün gece ilginç bir olay yaşandı. İddiaya göre, mekana gelen F.Ö. ve E.K. adlı müşteriler ile mekan sahibi İ.K.A. arasında bilinmeyen bir sebeple sözlü bir tartışma çıktı. Tartışma hızla büyüyerek içeriye taşındı ve İ.K.A., F.Ö. ve E.K.’yı ofisine davet etti. Burada yaşanan arbedede F.Ö. ve E.K., mekan sahibi İ.K.A. ve çalışanları tarafından darp edildi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk kontrollerde, baygın halde bulunan F.Ö. ve E.K., Bodrum Devlet Hastanesi’ne ambulansla götürüldü.

İl Emniyet Müdürlüğü Bodrum Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili çalışmalara başladı. Eğlence mekanındaki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, olayla bağlantısı olduğu düşünülen İ.K.A. çalışanları olan O.A., M.S., F.Ö. ve E.K.’yı gözaltına aldı. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra “Yağma, kasten adam öldürmeye teşebbüs, kasten yaralama, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma” suçlarından adliyeye sevk edildi.

Bu süreçte İ.K.A., O.A. ve M.S., kontrol şartıyla serbest bırakılırken, F.Ö. ve E.K. ise ev hapsi şartıyla serbest bırakıldı.