Haciz Kararıyla Yapılan Katliam

3 çocuğunu öldürmüştü! Mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı... Tek kişilik koğuşa alındı

Bursa’da Korkunç Olay!

Bursa’nın Nilüfer ilçesinde, Çamlıca Mahallesi’nde bulunan bir apartmanın bodrum katında trajik bir olay yaşandı. Geçimini evlerde boyacılık yaparak sağlayan Murat Kılıç, kızı Zeynep ve Aslı Kılıç’ı bıçaklayarak, oğlu Muhammet Ali Kılıç’ı da boğarak hayatlarına son verdi. Kılıç, polis ekiplerine teslim olarak suçunu itiraf etti.

Olay yerine gelen ekipler, üç çocuğun cansız bedenleriyle karşılaştı. Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından çocukların cenazeleri Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Yapılan otopside, Zeynep ve Aslı Kılıç’ın vücutlarında yaklaşık 20 bıçak yarası tespit edildi. Çocukların cenazeleri, anneleri Gülay Kılıç’ın yaşadığı Erzurum’un Karayazı ilçesinde toprağa verildi.

Murat Kılıç, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi ve Nöbetçi 5. Sulh Ceza Mahkemesi tarafından ‘kasten öldürme’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Tutuklanmanın ardından verdiği ifadede olayın şokunu yaşayan Kılıç, “Üç kez canıma kıymak istedim, başaramadım. Çok pişmanım. Tutuksuz yargılanmak üzere salıverilmemi talep ederim” dedi.

Cezaevine gönderilen Murat Kılıç’ın, can güvenliği açısından tek kişilik koğuşta kaldığı belirtildi.