Hava Durumu Tahmini: Yağış ve Sıcaklık Artışı!

Meteoroloji'den yeni sıcak hava uyarısı... Kavrulacağız: Sıcaklıklar 40 dereceyi bulacak




Hava Durumu Raporu

Hava Durumu Tahmini

Yurdun kuzey, iç ve batı kesimlerinde parçalı bulutlu havanın hakim olacağı öğlen saatlerinden sonra Ege ve Akdeniz bölgeleri ile iç kesimlerinde sağanak yağışların beklenen tahmin ediliyor. Diğer bölgelerde ise az bulutlu ve açık bir hava öngörülüyor.

Yağış Uyarısı: Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan uyarıya göre, özellikle öğleden sonra Batı Karadeniz’in iç kesimleri, Çankırı ve Ankara’nın kuzeyinde, gece saatlerinde ise Trabzon’un doğu kesimleri ile Rize ve Artvin kıyılarında kuvvetli yağışların olması bekleniyor.

Yeni Sıcak Hava Dalgası Alarmı: Meteoroloji Genel Müdürlüğü raporuna göre, yeni haftada da sıcak hava etkisini sürdürecek. İstanbul’da hava sıcaklıklarının 35 dereceye kadar yükseleceği ve nem etkisiyle hissedilen sıcaklığın 40 dereceyi bulabileceği tahmin ediliyor. Ege, Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri’nde de yüksek sıcaklıklar etkili olacak. Doğu Karadeniz’de ise hafta boyunca gök gürültülü sağanaklar bekleniyor.

Haftalık Hava Durumu Raporu: Meteoroloji’nin raporuna göre, İstanbul’da Pazar günü 33 derece olan sıcaklık, Salı günü 35 dereceye yükselecek. Aynı gün İzmir’de 37, Ankara’da ise 32 derece sıcaklık beklenmektedir.