Havayolu Şiddet Olayı: Soruşturma Başlatıldı

Sevgiliyi darp iddiasına suç duyurusu... Pilot sevgilisi kâbusu yaşattı: Seni öldürürüm



Havayolu Şirketinde Yaşanan Şiddet Olayı Detayları

Havayolu Şirketinde Şiddet Olayı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na sunulan şikayet dilekçesine göre, bir havayolu şirketinde kaptan pilot olarak çalışan T. Mesut K. ile kabin memuru Gizem B., ilişkilerini sürdürmekteydi.

T. Mesut K.,9 Eylül 2024 tarihinde sevgilisi Gizem B.’nin evine ziyarete gitti. Sabaha karşı saat 04.00 sıralarında çıkan tartışma sonucunda T. Mesut K.’nın öfkesine hakim olamayarak, Gizem B.’yi saçından çekip boğazını sıktığı iddia edildi.

T. Mesut K.’nın şiddeti yüz ve sırt bölgesine yönelmekle sınırlı kalmamıştır. Genç kadını yerlere yatıran T. Mesut K., tekmeler savurduktan sonra “senin bana gücünün yeteceğini mi zannediyorsun. Bu evden çıkamazsın, hiçbir yere gidemezsin, seni gebertirim…” şeklinde tehdit ederek hakaretlerde bulunmuştur.

Gizem B., şiddetten kaçmak için çabalarken, T. Mesut K. tarafından evden çıkmaya engel olunduğu belirtildi. Olayın ardından polise başvuran Gizem B., şiddeti detaylı bir şekilde anlatarak T. Mesut K.’dan şikayetçi oldu.

Gizem B.’nin ifadesine göre, polis müdahalesi ile şiddetten kurtulmuş ve hastanede darp raporu alarak şüphelinin cezalandırılmasını talep etmiştir.

Olayın ardından açılan soruşturma, şiddetin önlenmesi ve suçluların cezalandırılmasını amaçlamaktadır.