Hediye Güran: Suçlamaları Reddediyor

Yenge de her şeyi reddetti

12 kişi tutuklandı, Hediye Güran da aralarında

Soruşturmanın devamında, Narin’in amcası Fuat Güran’ın eşi olan Hediye Güran da “kasten öldürmeye iştirak etmek” suçlamasıyla tutuklandı ve tutuklu sayısı 12’ye yükseldi. Soruşturma birimleri, Hediye Güran’ı olayın merkez halkasında gördüklerini düşündüklerini belirtti. Ancak Hediye Güran suçlamaları reddediyor.

Güran’ın ifadesinden bazı bölümler şöyle: “Her iki gelişimde de cep telefonum yanımda değildi, evde bırakmıştım. Eve döndükten sonra ev işleriyle uğraştım. Yüksel beni arayıp Narin’in bizde olup olmadığını sordu. Biz de olmadığını söyleyince kontrol için çocuklarımı göndermemi istedi. Çocuklarımı yolladım. Sonrasında Yüksel’in evine gittim. Beraber Narin’i aramaya başladık.” diye konuştu.

Savcıya göre anne Yüksel Güran, olayın gerçekleştiği saatlerde olay yerinde veya yakınındaydı. Ancak Hediye Güran, “Narin’i olay günü hiç görmedim. İfademde belirttiğim gibi Yüksel’in evine iki defa gittim. Ancak her iki gidişimde de herhangi bir olaya şahit olmadım, kimseyi de görmedim.” şeklinde ifade verdi.

Yenge Güran’a Salim Güran ile ilişkisi olduğu iddiaları da yöneltildi. Hediye Güran, “Kesinlikle yoktur” şeklinde cevap verdi. Cevapsız çağrılarla ilgili sorulara ise, “Ben böyle bir şeyi kabul etmiyorum” yanıtını verdi.

Narin’in kaybolduktan sonra telefonunu değiştirdiğini ve eski telefonu jandarmaya rızasıyla verdiğini belirten Hediye Güran, suçlamaları reddediyor.