İETT Otobüsü Şoförüne Yapılan Saldırı Olayı

İETT otobüsü şoförünü bıçaklamışlardı... Baba-oğul adliyede

İETT Otobüsü Şoförüne Saldırı!

Dün akşam saat 21.00 sıralarında, Başakşehir Kayabaşı Mahallesi Ulubatlı Hasan Caddesi üzerinde Kayaşehir-Yenibosna metro hattında sefer yapan bir İETT otobüsünün şoförü, trafikte başka bir sürücü ile yol verme sebebiyle tartıştı.

Tartışma sözlü olarak devam ettikten sonra diğer aracın sürücüsü, yanında oğluyla beraber otobüsün içine girdi. Otobüste bulunan yolcular arasında arbede yaşandı. Yolcuların müdahalesi sonucunda saldırganlar otobüsün dışına çıkarıldı. Ancak saldırganlardan biri tekrar otobüse girmeyi başararak, otobüs şoförü Mahmut Murat Kanık’ı kalp hizasından bıçakladı.

Yaralanan Kanık, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılırken, şüpheliler kaçarak olay yerinden uzaklaştı. Polis ekipleri, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Yapılan çalışmalar sonucunda şüphelilerin kaçtıkları araç plakası tespit edildi. A.Ö. ve yaşı küçük oğlu M.Y.Ö., Kayabaşı Mahallesi’nde bulunan ikametlerinde yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.