İlemin Mahallesinde Dehşet Verici Cinayet Olayı!

3 kişilik aile yanarak ölmüştü... Korkunç cinayette ayrıntılar ortaya çıktı! Çaldığı altınlarla borç ödemiş

İlemin Mahallesi’nde Korkunç Cinayet!

İlçe merkezine 25 kilometre uzaklıktaki İlemin Mahallesi’nde, çiftçi Neşet Kaya’ya ait evde yaşanan trajik olay, mahalle sakinlerini derin bir üzüntüye boğdu. Alevleri fark eden komşularının ihbarıyla olay yerine gelen jandarma ve itfaiye ekipleri, yatak odasında Neşet Kaya’nın eşi Nurgül Kaya ile oğlu Emrullah Kaya’nın yanmış cesetleriyle karşılaştı.

Yaklaşık yarım saat sonra, İlemin-Erdemli kara yolunda bir otomobilin alev aldığı haberini alan ekipler, kısa sürede olay yerine intikal etti. Ancak ne yazık ki, otomobilin içerisinde bulunan sürücü Neşet Kaya’nın yanarak hayatını kaybettiği belirlendi. Aile fertleri, İlemin Mahallesi Mezarlığı’nda yan yana defnedildi.

Şüpheli Halil Evcibağ’ın evde gerçekleşen vahşetle ilişkisi jandarma ekipleri tarafından tespit edildi. Evcibağ’ın, Nurgül Kaya’nın parmağındaki altın yüzüğü çaldıktan sonra evi ateşe verdiği ve Neşet Kaya’yı bıçakladıktan sonra otomobili ateşe verdiği ortaya çıktı. Adli süreç sonunda Evcibağ tutuklandı.

Jandarma ekipleri, öldürülen anne Nurgül’ün yaklaşık 800 bin TL değerindeki ziynet eşyalarının bulunması için çalışmalarına devam ediyor. Bu esnada şüphelinin cinayet günü bir bilezikle borcunu ödediğini iddia eden bir vatandaş, şüphelinin gasp ettiği bileziği jandarmaya teslim etti. Yapılan inceleme sonucunda, bileziğin öldürülen kadına ait olduğu belirlendi.