İnşaat Şirketi Sahibi, Sevgilisini Darbetmekle Suçlanıyor

Sevgilisi tarafından darbedilip öldürülen Esra'nın annesinin feryadı yürekleri dağladı

İnşaat işleriyle uğraşan Mustafa Bangiz, Toroslar ilçesindeki evinde gerçekleşen olayda sevgilisi Esra Asena Temir’i darbetmekle suçlanıyor. 29 Haziran’da yaşanan bu olayda, Bangiz ve Temir birlikte gezmeye çıkmışlardı. Ancak araçlarında tartışma çıktığı ve Bangiz’in sevgilisine şiddet uyguladığı iddia ediliyor. Temir, başına ve vücudunun çeşitli bölgelerine aldığı darbeler sonucu ağır yaralandı ve Toros Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Maalesef, beyin kanaması geçiren Temir, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayın ardından kaçan Mustafa Bangiz, polis tarafından gözaltına alındı ve adliyeye sevk edildi. Yapılan otopsi sonrasında Temir’in cenazesi Akbelen Şehir Mezarlığı’na defnedildi.

Esra Asena Temir’in annesi Asiye Temir, şüphelinin kızıyla geçen yıl arkadaş olduğunu ve sevgisini dile getirdiğini belirtti. Asiye Temir, “Kızım bir süre önce bana ‘Anne biriyle arkadaş oldum, çok seviyorum’ dedi. Ben de ona, ‘Tamam kızım, ancak iyi tanı ve sevgine saygı duy’ dedim. Kızım bu kişiye güveniyordu. Olayın olduğu gün kızım işten geldi ve birlikte evde oturduk. Hiçbir sorun olduğunu söylemedi. Ancak gece bu kişiyle birlikte gitmiş. Sabah 07.00’de kızımı aradım ve mesaj bıraktım ancak cevap alamadım. Neyse ki onun telefon numarasını biliyordum ve aradım, ancak cevap alamadım. En sonunda annesini aradım ve kızımın hastanede olduğunu söyledi. Bu kişiyle tartıştıklarını ve hastanede olduklarını öğrendim. Hemen hastaneye gittik. Doktorlar, kızımın başına çok darbe aldığını, beyin kanaması geçirdiğini ve ödem meydana geldiğini söyledi. Bu kişi, kızımı darbetmek suretiyle öldürdü. Kızım en ağır darbeyi başından almış” şeklinde konuştu.

Kızının sevgisinin kurbanı olduğunu vurgulayan Asiye Temir, “Ben sonuna kadar şikayetçiyim. Bu kişinin hapisten çıkmasını istemiyorum. Kızım gitti, başka gençlerin de gitmesini istemiyorum. Kızım, sevdiklerinin acılarını yaşamış biri oldu. İçim çok yanıyor ve başka annelerin yanmamasını diliyorum” ifadelerini kullandı.