İranlı Turist Otopark Görevlilerinin Saldırısına Uğradı

Beyoğlu'nda dehşet anları... Pala ile turiste saldırdılar

Şehit Muhtar Mahallesi’nde sabah saatlerine doğru gerçekleşen olayda, İranlı turist Mosoud G. saldırıya uğradı. Gece kulübünden ayrılan turist, etrafına küfür ederek yürümeye başladı. Otopark görevlileri durumu fark ederek turisti uyarsa da başarılı olamadılar. İranlı turistin küfürlerine karşılık veren otopark görevlilerinden biri pala, diğeri de tekme ile turiste saldırdı. Güvenlik kameraları o anları kaydederken, turist kendini korumaya çalışsa da başarılı olamadı ve aldığı pala darbeleriyle yaralandı. Yaralı turist ambulansla hastaneye sevk edildi.

Polis ekipleri olayın gerçekleştiği yeri inceledi ve güvenlik kamera kayıtlarına ulaştı. Saldırıya karışan iki otopark görevlisi tespit edilerek gözaltına alındı. Şüpheliler adliyeye sevk edildi ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldılar.

Güvenlik kamerasının kaydettiği dehşet verici anlar, turistin savunmasız kalışı karşısında izleyenleri üzüntüye boğuyor. Saldırının nedeni ise henüz belli değil. Turistin sağlık durumu ise daha sonra açıklanacak.