İsmetpaşa Mahallesi’nde Kadına Saldırı Olayı

Eski sevgilisine dehşeti yaşattı: Takip edip aracına çarptı, darbedip kaçtı

İsmetpaşa Mahallesi’nde Yaşanan Olay

Dün gece saat 23.30 sıralarında İsmetpaşa Mahallesi’nde gerçekleşen olayda, bir kişi eski sevgilisini aracıyla evine giderken takip etmeye başladı. Genç kadın, kendisini takip edildiğini fark ederek sokak aralarına kaçmaya çalıştı. Ancak, bir sokakta duran araca yaklaştığında, eski sevgilisi arkadan çarparak kadının aracını durdurdu.

Ardından aracından inen şüpheli, önce eski sevgilisinin aracının kapısını açarak zarar vermeye çalıştı, daha sonra kadına saldırdı. Hatta saldırgan, dirseği ile aracın arka camını kırarak daha da ileri gitti. Şüpheli daha sonra aracına binerek geri geri giderek genç kadının aracına tekrar çarptı.

Genç kadın çaresiz bir şekilde “yardım edin” diye bağırdı ve mahalle sakinlerinden yardım istedi. Mahallelinin tepkisi üzerine saldırgan hızla olay yerinden kaçarak izini kaybetti. İhbar üzerine sağlık ekipleri olay yerine geldi ve genç kadın ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis, olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı ve çevredekilerin cep telefonu kameralarına yansıyan görüntüler inceleniyor.