İstanbul Bağcılar’da Yaşanan Şok Edici Cinayet Olayı

Korkunç olayı eve gelen misafirler fark etti... Ölen kadının cansız bedenini poşetlere sarıp 10 gün aynı evde yaşadı

İstanbul Bağcılar’da Yaşanan Cinayet Olayı

Bağcılar ilçesine bağlı Yeni Mahalle’de bulunan 4 katlı bir apartmanın bodrum katında yaşayan Ensar Avuç (60), 3 ay önce burada Songül Kurt (48) adlı bir kadınla tanışmıştı. Songül Kurt, kısa bir süre sonra Avuç’un evine taşındı ve birlikte yaşamaya başladı. Ancak son zamanlarda tuhaf bir olay yaşandı.

İddialara göre, Songül Kurt bir süre önce aldığı darbe sonucu hayatını kaybetti. Avuç, cesedi poşetlere sararak evin bir odasına sakladı. Ancak işler burada kalmadı.

Avuç’un evine 10 gün sonra misafir olarak gelen 2 kişi, poşetlere sarılı cesedi gördü ve durumu hemen başka bir arkadaşlarına bildirdi. Arkadaşları ise durumu polise ihbar etti. Polis ekipleri olay yerine gelerek inceleme yaptı.

İnceleme sonucunda Songül Kurt’un başına aldığı darbe sonucu hayatını kaybettiği tespit edildi. Kadının cesedi Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Polis ekipleri, Ensar Avuç’u ve evine misafir olarak gelen diğer şüphelileri gözaltına aldı. Avuç’un ifadesine göre, Songül Kurt’un kafasını sehpaya çarptıktan sonra yaşamını yitirdiğini ve korkusu nedeniyle polisi aramadığını belirtti.