İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Helallik İsteyeceğini Açıkladı ve Özgür Özel’in Genel Başkan Seçilmesini Kutladı

İmamoğlu’ndan Kılıçdaroğlu’na: O her zaman baş tacımız

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yapılan görüşmede, helallik isteyeceklerini belirtti. İmamoğlu, partinin önemli bir ismi olduğunu vurgulayarak, Genel Başkan Özgür Özel’in deneyimlerinden faydalanacaklarını söyledi. İmamoğlu, Özel’e sağlık dileğinde bulunarak uzun ömürler diledi.

Özgür Özel’in CHP Genel Başkanı olarak önemli bir göreve geldiğini ifade eden İmamoğlu, parti içindeki değişime de değindi. İmamoğlu, partinin ve ülkenin demokrasisinin kazanması için birlikte mücadele edeceklerini belirtti. Kılıçdaroğlu’na teşekkürlerini ileten İmamoğlu, hiç kimsenin koltuk sahibi olmadığını ve lider değişiminin Türkiye’de ilk defa gerçekleştiğini vurguladı. İmamoğlu, kurultayın saygın bir şekilde geçtiğini ifade ederek, bazı incitici anlar yaşandığını ancak karşılıklı sevgi ve saygı çerçevesinde mesaj dolu bir gün olduğunu belirtti. Özgür Özel’in seçilmesini kutlayan İmamoğlu, Divan kurulu masasında yapılan konuşmalardan sonra ikili birbirlerine sarılarak sevinci paylaştı.