İstanbul-İzmir Otoyolu’nda Korkunç TIR Kazası: Şoför Hayatını Kaybetti

Bursa'da TIR sürüklenerek viyadüğe devrildi: Acı haber geldi

İstanbul-İzmir Otoyolu’nda yaşanan bir kaza sonucunda Alişan Eryılmaz’ın hayatını kaybettiği üzücü bir haberle karşı karşıyayız. Sabah saatlerinde meydana gelen kaza, Gemlik Serbest Bölge’de bulunan bir fabrikanın kumaşlarını İstanbul’a götürmek üzere yola çıkan Eryılmaz’ın idaresindeki 16 AIA 371 plakalı TIR’ın Gemlik-1 Viyadüğü’nde kayganlaşan yolda kontrolden çıkması sonucu gerçekleşti. TIR bariyerleri parçalayarak 60 metrelik bir yükseklikten dere yatağına düştü. Eryılmaz, kabininde sıkışarak olay yerinde hayatını kaybetti.

Korkunç kaza, bölgedeki diğer sürücülerin ihbarı üzerine polis, itfaiye ve sağlık ekiplerini bölgeye çağırmasıyla fark edildi. İtfaiye ekipleri yaklaşık bir saat boyunca Eryılmaz’ın sıkışan cansız bedenini kurtarmak için çalıştı. Kaza sonucu TIR’daki kumaşlar ve rulolar dere yatağına savruldu, bu sebeple yol trafiği bir süreliğine kapatıldı.

Olay yerinde yapılan incelemeler sonucunda kaza nedeni henüz belirlenemedi ancak polis ekipleri olayla ilgili soruşturmayı başlattı. Bu üzücü haberle birlikte, trafik güvenliği ve özellikle sürücülerin dikkati söz konusu olduğunda daha dikkatli ve dikkatli hareket etmeleri gerektiği bir kez daha hatırlatılmaktadır.