İstanbul Şehir Hatları’nda Yaz Dönemi Yenilikleri

Boğaz’da mehtap turları... Şehir hatları yaza hazır

İstanbul Şehir Hatları Vapur Seferlerinde Yeni Düzenlemeler

İstanbul Şehir Hatları, yaz sezonu için Hat yaz tarifesinde yapılan güncellemeleri duyurdu. Beşiktaş-Adalar Hattı’na 2 sefer eklenirken, Ortaköy-Beşiktaş-Eminönü Hattı’na hafta sonu ve resmi tatil günlerini kapsayacak şekilde iki sefer daha eklendi. Aşiyan-Anadoluhisarı-Küçüksu Hattı’na 1, Sarıyer-Rumeli Kavağı-Anadolu Kavağı Hattı’nda ise geçen yıldan farklı olarak Anadolu Kavağı-Poyraz ve Poyraz-Anadolu Kavağı olarak 2 sefer eklendi.

Aşiyan-Anadolu Hisarı-Küçüksu Ring Hattı, Beykoz Sarıyer Hattı, Aşiyan-Üsküdar Hattı, Kadıköy-Haliç Hattı, Beşiktaş-Haliç Hattı, Bostancı-Moda-Karaköy-Kabataş Hattı, Maltepe-Adalar Hattı, Bostancı-Adalar Ring Hattı, Çengelköy-Kabataş Hattı, Ortaköy-Beşiktaş-Eminönü Hattı yaz tarifesinde de hizmet vermeye devam edecek. Beşiktaş-Eminönü Hattı’na eklenen seferler ise hafta sonları ve resmi tatil günlerinde yolculara daha fazla seçenek sunacak.

ADALAR’A GECE SEFERLERİ Bostancı-Adalar Ring Hattı’nda her gün, Kadıköy-Karaköy-Beşiktaş Hattı’nda ise hafta sonları gece seferleri yapılacak. Şehir Hatları’nın yaz klasiği olan Mehtap Turları da yaz boyunca devam edecek. Bostancı- Kadıköy- Eminönü- Üsküdar- Beşiktaş- Rumeli Kavağı- Anadolu Kavağı Hattı’nda gerçekleşecek bu geziler, Boğaz turu sevenlere unutulmaz bir deneyim sunacak.

Ayrıca yaz-kış yapılan Boğaz turları da hizmette olacak. ‘Uzun Boğaz Turu’ ve ‘Kısa Boğaz Turu’ olarak yapılan her iki tur günde 1 kez yapılacak. Kısa Boğaz Turu, resmi tatil ve bayram günlerinde ise günde 2 kez yapılacak. Yolcular, Boğaz’ın eşsiz manzarasının keyfini doyasıya çıkaracaklar.