İstanbul’da Bisikletli Halil Özdemir, Cinayete Kurban Gitmiş Olabilir!

Vahşi cinayet! Beyzbol sopasıyla öldürdü, cesedini meydanda yaktı

İstanbul’da Bisikletliler Derneği üyesi Halil Özdemir, evinden ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamayınca kayıp başvurusunda bulunuldu. İki gün sonra Zeytinburnu Kazlıçeşme Meydanı’nda yanmış bir ceset bulundu ve yapılan DNA incelemesi sonucunda bu cesedin Halil Özdemir’e ait olduğu tespit edildi. Ceset üzerinde yapılan incelemede, Özdemir’in başına sert bir cisimle vurularak öldürüldüğü, daha sonra da yakıldığı görüldü.

Araştırmalar sonucu Halil Özdemir’in kaybolduğu gün Etiyopyalı bir kadınla buluştuğu tespit edildi. Kadın, Özdemir’in bisikletini 3 bin TL’ye satmıştı. Polis, kadını yakalayarak sorguladı. Cinayetin baş şüphelisi kadın, evinde yapılan aramada Halil Özdemir’in bisiklet kaskı ilen kask kamerasının bulunduğu belirlendi.

Kadın, sorgusunda Özdemir ile buluştuğunu ancak kendisine yakınlaşmak istediği için kendisine karşı geldiğini, bunun üzerine beyzbol sopası ile Özdemir’in başına vurduğunu ifade etti. Ertesi gün de cesedi çuvala koyarak Kazlıçeşme Meydanı’na götürüp yaktığını itiraf etti. Kadın, ‘kasten öldürme’ suçundan tutuklandı.