“İstanbul’da Gerçekleşen NARKOÇELİK-8 Operasyonu Sonucunda Uyuşturucu Ticareti Yapan Şahıslara Karşı Başarılı Müdahale”

Narkoçelik-8 operasyonunda polise ateş açıldı: 5 şüpheli yakalandı

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen “NARKOÇELİK-8” operasyonunda, Uyuşturucu Madde Ticareti yapan şahıslara yönelik Arnavutköy ilçesindeki bir adrese müdahale edildi. Operasyon sırasında polis ekiplerine ateş açılması sonucu çatışma çıktı ve Kahraman polisimiz çatışmada biri yaralı olmak üzere beş şüpheliyi yakaladı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, operasyonla ilgili olarak şu açıklamalarda bulundu: “Ülkemizi zehir tacirlerinden ve sokak satıcılarından temizlemeye kararlıyız. Milletimizin destek ve dualarıyla zehir tacirlerine hayatı zehir edeceğiz. Uyuşturucu satıcılarının gençlerimizi ve toplumumuzu zehirlemelerine asla izin vermeyeceğiz.”

Operasyon neticesinde, E.E. isimli şahsın çok sayıda uyuşturucu madde ticareti ve kullanımı, kasten adam yaralama, hırsızlık gibi suçlardan sabıka kaydı bulunduğu belirlendi. Diğer şüpheliler F.A., Y.D., V.K. ve Ç.K. hakkında da çeşitli suçlarla ilgili bilgilere ulaşıldı.

Polis ekipleri operasyonlar sırasında 3 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet otomatik tabanca, 1 adet uzun namlulu otomatik silah, 1 adet otomatik av tüfeği, 5 adet hassas terazi, 11 adet telefon, çeşitli miktarda uyuşturucu madde ile birlikte çok sayıda döviz ve Türk Lirasına el koydu.

Operasyonda görev alan kahraman polislerimizi tebrik ediyor, Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duaları sizinle.