İstanbul’da Lüks Araç Kazası Sonrası Tutuklanma Görüntüleri: Timur Cihantimur ve

Eylem Tok ve Timur Cihantimur'un yakalanma anlarını izleyen acılı anne: Saçı yerine önce kalbini değiştirseydi

Timur Cihantimur ve Annesi, Boston’da Tutuklandı!

İstanbul’da 1 Mart’ta ehliyetsiz kullandığı lüks araçla Oğuz Murat Aci’nin ölümüne neden olan Timur Cihantimur ve annesi Eylem Tok, Amerika Birleşik Devletleri’nde Massachusetts eyaletinin Boston şehrinde tutuklandı. 14 Haziran’da gerçekleşen tutuklama anı polis kamerasına yansıdı.

Eylem Tok ve Timur Cihantimur, sabah saatlerinde polisin kelepçelediği görüntülerde yer aldı. Cihantimur’un koyu lacivert renkli kapüşonlu sweatshirt, gri eşofman altı ve spor ayakkabı giydiği görülürken, polis memuru tarafından arandığı anlar da kaydedildi. Cihantimur’un endişeli bir şekilde “Direkt mahkemeye mi gidiyoruz? Gerçekten mi?” şeklindeki sorusu da polis memuru tarafından cevapsız bırakıldı.

Anne ve oğul, Boston Uluslararası İngiliz Okulu’nun önünde tutuklandı. Timur Cihantimur’un “Görüşürüz” diyerek veda ettiği anlar, polis kamerasına yansıdı. Ayrıca annesi Eylem Tok’un saçlarını sarıya boyadığı ve siyah uzun bir elbise giydiği görüntülerde dikkat çekti.

Oğuz Murat Aci’nin acılı annesi Pervin Aci, yaşanan tutuklama sonrası duygularını Kanal D’ye şu şekilde ifade etti: “Oğlumun katillerini böyle görmek beni mutlu etti. Adalet yerini buldu. Hiç düşünmüyorlardı böyle olacağını. Hayatlarına çok güzel devam etmişler.”