İstanbul’da Tanınmış Şarap Satıcısı Cinayeti: Kardeşi Gözaltında Tutuklandı

Bir annenin çaresizliği

İstanbul’da tanınmış bir şarap fabrikasında satış temsilcisi olarak çalışan Cenk Çağın Ünlü, Ramazan Bayramı’ndan sonra işe gitmeyince kendisine ulaşılamadı. Polis ekipleri, şüpheleri üzerine Şişli’deki evine gitti ve Cenk Çağın Ünlü’nün 21 bıçak darbesiyle öldürüldüğünü tespit etti. Kardeşi olan Kanada’daki British Colombia Üniversitesi mezunu finansçı Cem İnan Ünlü, otel odasında gözaltına alındı. Cinayeti itiraf etmedi ve ifade vermedi. Tutuklandı çünkü cinayet delilleri kendisini gösteriyordu.

Dünkü duruşmada, cezaevinden getirilen Cem İnan Ünlü, annesi Göksen Ünlü ile göz göze gelmekten kaçındı. Göksen Ünlü, duruşmada aldığı sözüyle, mahkemeye yazdığı mektubu okudu. Mektubunda, “İddiaları çaresizlikle izliyorum. Yüzlerce kişiyi yetiştirmiş emekli bir öğretmen olarak, kendi yavruma çare olamamanın çaresizliğini yaşıyorum” dedi.

Mahkeme, sanık Ünlü’nün tutukluluğunun devam etmesine karar verdi ve akıl sağlığı durumuna ilişkin Adli Tıp Kurumu raporunu bekleyeceği için duruşmayı erteledi.