İstanbul’da Uyuşturucu Operasyonunda 104 Kişi Yakalandı: Gençlerimizin Geleceği İçin Kararlı Mücadele

Bakan Yerlikaya duyurdu: İstanbul'da zehir tacirlerine operasyon... 104 şüpheli yakalandı

İstanbul’da Uyuşturucu Operasyonu: 104 Kişi Yakalandı

İstanbul’da gerçekleştirilen operasyonlar sonucunda 25 ilçede, uyuşturucu tacirlerine yönelik önemli bir başarı elde edildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda, Kadıköy, Küçükçekmece, Gaziosmanpaşa, Şişli, Sarıyer, Beyoğlu, Esenyurt, Ataşehir ve Ümraniye ilçeleri başta olmak üzere toplam 25 ilçede 104 şahıs yakalandı.

İstanbul İl Emniyet Müdürü’nün yaptığı açıklamaya göre, bu operasyonlarla uyuşturucu ticaretinin önüne geçmek ve gençlerimizi, toplumumuzu koruma altına almak amaçlanıyor. Uyuşturucu tacirlerinin geleceğimizi ve gençlerimizi zehirlemesine izin vermeyeceğiz. Terör, uyuşturucu, organize suç çeteleri ve düzensiz göçle mücadele ederken kararlılıkla ilerlemeye devam edeceğiz.

Operasyonlarda, 3,5 kilogram bonzai ile birlikte metamfetamin, esrar, skunk, uyuşturucu hap, silah ve para ele geçirildi. Yakalanan 104 şahısın tamamı gözaltına alındı.

Bu başarılı operasyonlarda yer alan polis güçlerimizi tebrik ediyoruz. Halkımızın güvenliği için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdüren kahraman polislerimize minnettarız. Uyuşturucuyla mücadelemiz kesintisiz bir şekilde devam edecek.