İYİ Parti Adayı Soner Çetin’den Gelen Şok Açıklamalar!

Çukurova Belediye Başkanı CNN TÜRK'te anlattı: CHP'de pusu kültürü oluştu, Genel Başkan pusu kurdu

Cukurova Belediye Başkanı ve İYİ Parti Adayı Soner Çetin’den Şok Açıklamalar!

Cukurova Belediye Başkanı ve İYİ Parti adayı Soner Çetin, yaptığı açıklamada, “Kurultayda Kılıçdaroğlu’nun yanında durduk, bugün tasfiye edilen birçok isim gibi. Bu olumsuz bir puan olarak hanemize yazıldı. Ben hayatımda kimseyi yarı yolda bırakmadım dedim arkadaşlarıma. ‘Bunun cezası mı olmalı ödülü mü olmalı, ben olsam kendim gibi kişilere güvenirim’ dedim” şeklinde konuştu.

“İntikam Alır Gibi Hareket Edildi” başlıklı açıklamasında ise Çetin, şunları söyledi: “Şu anki yönetim kadrosu bize düşman gibi davrandı, intikam alır gibi hareket edildi. Önceden çağırıp ‘sizi kadromuzda düşünmüyoruz. Siz Kemal Beyin arkasında durdunuz. Kendimize yakın isimleri başkan adayı yapacağız’ deselerdi hayhay derdik. CHP’de bir pusu kültürü oluşmaya başladı. Bizlere resmen pusu kurdular. Kurultay ve sonrasında genel başkan ‘şeref namus sözü veriyorum ki ön seçim yapacağım’ dedi. Söz verdikten sonra ön seçim yapmamak nedir? Sonra dedi ki ‘başarılı olan başkanlarla aynen devam edeceğiz’ dedi.

Çetin, “Seçilme Hakkımızı Elimizden Alacaklardı” diyerek şu ifadeleri kullandı: “Ön seçim yapacağız sözüne güvenerek başvurdum, değilse başvurmazdım belki. Bakınız, başarılı başkanlarla devam edeceğiz dedikleri için tamam dedik. 10 yılda 13 defa en başarılı belediye başkanı seçildim. Sonuçtan emindik. Araştırma da yaptılar, bir genel başkan yardımcısı iyi niyetle gönderdi, açıklanacaksın dedi. Yüzde 68 çıktım bu sonuçta.”

“Benim adaylığımdan sonra itiraz ettiler, o da reddedildi. Kurdukları pusuya kendileri düştüler” diyen Çetin, “Bizim seçilme hakkımızı elimizden alacaklardı” şeklinde konuştu.