İYİ Parti Sözcüsü Yüksel: Yerel Seçimlere İlişkin Parti Adaylarıyla İlgili Çalışmalar Devam Ediyor!

İYİ Partili Ünzile Yüksel: Kendi adaylarımızı çıkarmak istiyoruz

İYİ Parti sözcüsü Yüksel, Hasan Ali Yücel Meydanı’nda yaptığı basın açıklamasında, yerel seçimlere ilişkin önemli mesajlar verdi. Genel Başkanları Meral Akşener’in olağan genel kurulda açıkladığı bilgileri paylaşan Yüksel, aynı zamanda parti sözcüsü Kürşat Zorlu Bey’in zaman zaman dile getirdiği düşünceleri aktardı.

Yerel seçimlere ilişkin olarak parti tabanının kendi adaylarıyla katılma talebinin olduğunu belirten Yüksel, bu doğrultuda çalışmalar yürüttüklerini ve hazırlıklarını bu yönde yaptıklarını ifade etti. Ancak siyasi konjonktür, gelişmeler ve taleplerin değişmesi halinde siyasi kurullarının bir araya gelerek bu konuyu değerlendirip bir karar vereceğini ekledi. Yüksel, ancak şu an itibariyle tüm çalışmalarının ve hazırlıklarının kendi adaylarıyla girmek üzerine odaklandığının altını çizdi.

Yerel seçim öncesinde siyasi gelişmelerin neler getireceğinin oturulup konuşulacağını ve gelen tekliflerin ve taleplerin değerlendirileceğini belirten Yüksel, tabanın taleplerine önem verdiklerini vurguladı. Bu doğrultuda İYİ Parti’nin yerel seçimlere nasıl bir strateji ile gireceği konusunda kararlar alınacağını ifade etti.